Ce presupune dieta daneză

Dieta daneză este un regim de slăbire complex, bine elaborat având ca scop eliminarea a cât mai multe kilograme pe parcrsul celor treisprezece zile de dietă. Există posibilitatea ca mulți sceptici să se arate și să spună că : ”așa ceva este imposibil”, dar de cele mai multe ori printre aceștia se numără persoanele care nu au avut ambiția sau curajul să ducă până acum o dietă până la capăt.

Planul alimentar pe care îl cuprinde această dietă după cum am spus este unul elaborat și complex, pe care dacă acceptați și începeți dieta trebuie să il respectați cu sfințenie pentru că altfel totul este în zadar.

Pe parcursul celor treisprezece zile dieta daneză, impune consumarea a nu mai mult de 600 de calorii pe zi, alimentele fiind alese cu strictețe astfel încât corpul să nu ducă lipsă de proteine carbohidrați și alte substanțe importante.

Singurul lucru pe care această dietă nu pune vreo limită este consumul de apă însă nu trebuie să exagerăm cu aceasta deoarece după cum știți nici deshidradat nu este în regulă dar nici suprahidratat nu e bine, trebuie, când vine vorba despre consumul de apă să ne menținem pe linia de plutire.

Potrivit site-ului Wikipedia dieta daneza pentru cei care o respectă și o duc până la capăt are o rata foarte mare de reușita însă de menționat este faptul că se poate să vrei, să ai ambiție și toate cele dar această dietă să nu fie ceea ce cauți tu.

În concluzie dieta daneză este ceva complex care trebuie respectat până și la cele mai mici detalii pentru a da roade.