O coafură de milioane

Pe fiecare dintre noi ne preocupă felul în care arătăm pentru a lăsa o impresie bună peste tot pe unde mergem. Stăm în general ore în șir în fața oglinzii pentru a ne realiza un machiaj excat așa cum ne dorim sau să ne aranjăm părul perfect.

Trebuie să cunoașteți faptul că o schimbare de look este binevenită oricând, mai ales în momentele în care v-ați plictisit de ceva sau a devenit monoton. Femeilor spre deosebire de bărbați le este foarte ușor și la îndemână să își schimbe coafura mai des. Pentru ele părul este cea mai importantă și puternică armă a feminității de aceea încearcă mereu să îl pună în evidență cât mai bine posibil.

Un lucru este înțeles greșit în general, achiziționarea produselor de îngrijire și înfrumusețare a părului de calitate este o necesitate și nu un moft. Indiferent de vârsta pe care o au femeile trebuie să se îngrijească de felul în care arată, de aceea un accesoriu foarte important care nu ar trebui să lipsească din arsenalul nici unei femei este o placă de creponat părul.

De exemplu eu, zilele viitoare urmează să particip la un eveniment foarte important. Știind că unul dintre cele mai importante aspect de care va trebui să mă îngrijesc înainte de eveniment este coafura, am început deja să caut pe internet pareri pentru placa de creponat parul ca să fiu sigură că fac alegerea potrivită.

De accea eu personal cred că nu există vreo femeie în această lume căreia să nu îi placă părul creponat, care oferă un aspect fresh și care cu siguranță va întoarce și privirile celor mai pretențioși bărbați.

Este de preferat să consulți un review înainte să cumperi o placă de creponat părul pentru a putea fi sigur că faci alegerea potrivită. Trebuie să ști faptul că aceste tip de plăci de păr sunt foarte ușor de utilizat chiar și de către cei mai neîndemânatici iar rezultatul va fi unul care va impresiona mai mult ca sigur.

Există și câteva lucruri de care trebuie să țineți cont înainte să faceți o astfel de achiziție pentru a fi siguri ca veți avea parte de cele mai bune rezultate.

În primul rând învelișul plăcii este de preferat să fie alcătuit dintr-un strat ceramic deoarece se știe că expunerea termică a părului este periculoasă. Pe lângă învelișul titanic mai există plăci cu înveliș din titan sau din turmalin însă acestea vin la un preț ceva mai ridicat.

Pe lângă învelișul în sine este foarte importantă și temepratura de coafare. Astfel datorită reglajului electronic putem opta pentru o temperatura potrivită cu tipul nostru de păr și care să dea rezultate satisfăcătoare.

Cei mai importanți producători de plăci de creponat părul sunt: Valera și Remington iar prețul unui astfel de aparat nu este foarte ridicat.