Curiozitati despre Home Alone

N-ai cum sa nu stii filmul Singur Acasa, mai ales ca a fost difuzat in fiecare iarna la televizor. Probabil ai revazut de 10 ori scenele din Home Alone si crezi ca nu mai e nimic care sa te surprinda in legatura cu acest film, insa te inseli. Iata o lista cu 4 lucruri pe care nu le stiai despre Home Alone.

1. Home Alone a aparut in cinematografe in urma cu aproape 27 de ani. Filmul a aparut in noiembrie 1990, a rulat neincetat luni de zile in o multime de cinematografe, iar timp de 3 luni a condus box-office-ul, ba chiar a si doborat un record. A fost desemnat cel mai bun film de comedie de pana-n 1990, avand incasari de 533 de milioane de dolari. O suma cu adevarat uluitoare, mai ales pentru acea vreme.

2. O multime de oameni a incercat sa inchirieze filmul „Angeles With Filthy Souls” la care se uita Kevin in timp ce era cazat la hotel. Insa acestia au fost dezamagiti, filmul nu a existat in realitate, iar caseta cu secventa folosita de Kevin la hotel a fost realizata in mod deosebit pentru filmul „Singur Acasa”.

3. Vila in care locuia familia McCallister a fost construita in anul 1920, iar aceasta a fost vanduta in 2012 pentru suma de 1,5 milioane de dolari.

4. Macaulay Culkin a fost ales pentru a il interpreta pe Kevin McCallister, insa John Hughes a mai chemat la casting si alti 100 de baieti pentru a vedea daca Macaulay reprezinta alegerea cea mai buna. Se pare ca Macaulay chiar a fost cea mai buna alegere.