Am făcut 18 ani

Cred că vârsta de 18 ani este cea mai frumoasă vârstă, de la 18 ani încolo începi să vezi cum stau lucrurile și ce inseamnă până la urmă viața cu bunele si relele ei. Este vârsta la care după cum se spune îți vine mintea la cap și privești lucrurile cu alți, îți formezi o cu totul altă perspectivă.

Pot spune că și eu am așteptat cu nerăbdare vârsta de opstprezece ani eram nerăbdător să fiu independent să nu trebuiască să mai dau socoteală la nimeni în legătură cu ceea ce fac fie ca e bun sau rău.

Eu am împlinit 18 ani pe vreamea când am fost în Suedia și nu am avut parte de vreun majorat sau ceva dar nu regret acest lucru pentru că am avut alături de mine oameni minunanți in compania cărora m-am simțit foarte bine la împlinirea acestei frumoase vârste.

În acest moment vreau să ma apuc de școala de șoferi și sa fac odată rost de carnet pentru ca îmi doresc din suflet o mașina. Îmi doresc ca după ce termin facultatea să îmi găsesc un job stabil și să imi ajut familia cu ce pot pentru că și eu l-a rândul lor m-au ajutat și m-au sprijinit când am avut cea mai mare nevoie.

Doresc sa urmez la Brașov facultatea de automatică și știința calculatoarelor, o facultate în care se fac 4 ani. Aceasta facultate se ocupă cu tot ceea ce ține de calculator atât pe partea de hardware cât și pe partea de software astfel încât la finalul căreia îți este ușor să îți găsești un loc de muncă.