Inca ma uit la desene

O mare parte din adolescenti se uita chiar si la o varsta destul de mare la desene deoarece, zic eu, le plac mai mult desenele decat stirile sau serialele care sunt prezentate la televizor, iar prin acea mare parte de adolescenti ma aflu si eu.

Eu unul inca ma uit la desene, deoarece imi plac. Ma uit mai ales pe canalul Cartoon Network deoarece acolo sunt cele mai interesante desene, cum ar fii Un show obisnuit, Uimitoarea lume a lui Gumball, Sa inceapa aventura, si multe altele, insa sunt si desene care imi displac, aici prefer sa nu dau exemple, iar pe langa Cartoon Network ma mai uitam si la Disney Channel la Gravity Falls si altele.

Cunosc si unele persoane care se uita la desene chiar si la o varsta destul de mare, 30-40 de ani, si nu consider ca aceasta ar fi o problema deoarece ar trebui sa te uiti la ce iti place, nu la spun altii ca ar trebui sa te uiti.

Desenele animate au facut parte din copilaria mea, am crescut odata cu ele, Laboratorul lui Dexter, Samurai Jack (preferatul meu), Tom si Jerry, Edd Edd si Eddy, Scooby Doo, pacat ca aceste desene care erau senzationale la vremea lor nu mai apar la televizor, acestea fiind inlocuite cu alte desene pe care le-am precizat mai sus.

Uneori cand ma apuca melancolia mai vizionez unele episoade cu Tom si Jerry, Samurai Jack, Laboratorul lui Dexter si altele. Voi va uitati la desene animate? Si daca da, la ce desene anume?