Liceul – cea mai frumoasa perioada a vietii?

Se spune că liceul este cea mai frumoasă perioadă a vieții iar din moment ce am ajuns aprope la terminarea acestuia pot confirma că este exact așa urmând să dau și acel examen de bacalaureat.

De-a lungul liceului legi prietenii care țin toată viața, este o experiență unică de care trebuie să te bucuri la maxim la vremea respectivă pentru ca nu te vei mai întâlni cu așa ceva tot restul vieții.

Eu sunt la unul dintre cele mai bune licee din Brașov pe profil de mate-info și nu, nu este atât de înspăimântător sau greu pe cât tinde să creadă toată lumea dar nu este nici floare la ureche. Materia care m-a captat într-un mod special dar care totodată mi-a dat și bătăi de cap a fost informatica. Materia în sine este ok și dacă profesorul știe să o pună pe tapet este cu atât mai bine dar din păcate nu pot spune că a fost și cazul meu. De-a lungul anilor am avut diferiți profesori pe care i-am agret mai mult sau mai puțin.

Sunt mândru ca fac parte din acest colegiu care poartă un anumit prestigiu pentru că un caz practic e acela când cineva te intreabă unde ai terminat și tu îi spui la liceul X respectivul se gândește, mă liceul ălă nu e chiar la îndemâna oricui deci tipul ăsta are ceva în cap.

Acest domeniu al informaticii este unul vast, locurile de muncă existând pe masură astfel că după ce ai terminat și o facultate iți este foarte ușor să îți găsești un job convenabil bine plătit.