Magazinele sex shop în România

În România, știm cu toți că există un număr destul de mare de magazine sex shop. Și mai mult decât atât, probabil 3 din 10 femei din România dețin vibratoare dar mai mult ca sigur una sau nici una are sau nu are curajul să recunoască acest lucru.

Numai în centrul Bucureștiului au apărut în ultimii ani o grămadă de magazine sex shop, iar cererea pare să fie din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Astfel străzile din buricul capitalei sunt ticsite cu magazine în care oameni majori de toate vârstele caută obiecte cu scopul de a își îmbunătății viața sexuală.

Între Piața Universității și Piața Romană, zona este plină de sex shopuri. Aceste magazine ăși deschid porțile dimineața devreme și le închid chiar și după miezul nopții.
Anumite surse susțin că aceste magazine au început să apară și în România în urmă cu aproximativ cincisprezece ani și de atunci cererea în acest domeniu este în continuaă creștere, pentru că fiecare dintre noi dorește să aibă senzații unice în pat până la umră.

Proprietarii acestor magazine au și o strategie ”vicleană” să zic așa. Aceștia lasă ușa de la magazin ușor deschisă de obicei, astfel încât un eventual client are șanse mult mai mari să treacă de pragul magazinului și să cumpere ceva.

Dar trebuie în continuare să admitem că suntem un popor timid, ne este rușine în mare parte să intrăm în asemenea magazine, deși la nivel național articolele de acest tip se consumă la greu.

Ar trebui ca mentalitatea românilor să se schimb cu timpul și să înceapă să fie mai deschiși către lucruri de acest fel, către magazine de acest fel, care până la urmă îmbunătățesc considerabil experiențele sexuale, și își au rolul lor în viața unui cuplu .

Tags: