Prezentarea filtrelor de apă potabilă

Un filtru de apă este un aparat electronic de nelipsit din casa fiecăruia dintre noi, însă alegerea unui astfel de filtru apa, pentru că există foarte multe modele, cu diferite specificații fiecare, și ni se pare greu să facem o alegere, pe de altă parte mai intervine prețul care de asemenea ne influențează.

Trebuie să cunoașteți faptul că apa pe care noi o consumăm de la robinet poate ascunde mai multe aspecte de care nu am avea habar niciodată. Cu atât mai mult sigur ați pățit ca apa de la robinet să fie tulbure sau după ce ați băut un pahar de apă să simțiți un gust ciudat în gură. Toate aceste lucruri sunt datorate clorului care se află în apă dar și altor poluanți alături de surplusul de sărur de magneziu iar din acest punct de vedere filtrarea acesteia este un lucru imperios necesar.

Cum alegem un filtru apa potabila? Există foarte multe brand-uri care produc astfel de aparate care în general folosesc aceeași tehnologie de filtrare a apei, însă asta nu înseamnă că toate sunt la fel de bune. Există anumite criterii după care trebuie să vă ghidați în momentul în care doriți să achiziționați un astfel de aparat.

Este de preferat să cumpărați un filtru de apă care este certificat, pentru că există pe piață și filtre de apă ineficiente. Filtrele care sunt „FSN certificate” sunt unele eficiente FSN fiind o companie de renume pentru evaluarea produselor.

Așadar trebuie să fim destul de atenți în momentul cumpărării unui filtru de apă, fiind necesar să ținem cont de randamentul pe care trebuie să îl dea filtrul respectiv, de consumul energetic, dar și dacă este certificat sau nu și bineînțeles de prețul acestuia care în unele cazuri poate să ajungă destul de mare.