Vampirii și serialele lor

Da știu că poate voi fii judecat greșit pentru ce urmează să scriu dar cu toate că sunt băiat m-am uitat la Vampire Diaries sau la Jurnalele vampirilor, tradus în română titlul, acest serial prezintă poveștile de dragoste care îi au ca protagoniști pe Damon, Stefan, Elena, Caroline și mulți alții.

Dacă eu ca băiat am găsit acest serial interesant atunci cu siguranța are ceva aparte ce atrage ochiul spectatorului.

Acest serial cu siguranță a fost foarte reușit motiv pentru care a fost transpus și într-o carte alcătuită din mai multe volume. Și când spun carte mă refer vreo trei sute- patru sute de pagini. Va-ș putea recomanda dacă aveți de gând să urmăriți acest serial ca prima dată să citiți cățile și abia apoi să urmăriți și serialul în sine, are mult mai mult farmec așa.

Cum titlul a fost ”vampirii și serialele lor” vom vorbi puțin și despre The Originals, un alt serial cu vampiri pe care l-am urmărit și care mi-a plăcut foarte mult, având oarecum legătură cu poveștile din Vampire Diaries. După părerile fanilor acesta a fost chiar mai bun decât cel apărut inițial.

Spre deosebire de Vampire Diaries, The Originals îi are în prim plan pe Klaus,Rebeka și Elijah Mikaelson, care duc o permanentă luptă de supriețuire, reușind de-a lungul timpului să își facă foarte mulți dușmani căror acum trebuie să le țină piept.

Vampire Diaries a ajuns la sezonul 8 care este și ultimul iar The Originals urmează să lanseze sezonul 4 pe care cu siguranța le voi urmării în paralel pentru că îmi plac foarte mult.